Over ons

Onze Story

Als ICT-accelerator voor ondernemers pakt Skydoo uw ICT en communicatie van A tot Z aan. Lees onze story en ontdek onze visie en toekomstplannen!

SKYDOO, EEN VERHAAL VOOR EN DOOR ONDERNEMERS…

met een innovatieve blik op de toekomst en een fantastisch team!
Onze story - Notre histoire / Passé | | Skydoo

#1 | Blik op gisteren

In 2002 is Skydoo België opgericht onder impuls van een sterke Franse groep gespecialiseerd in ICT security. General Manager Philippe de Saporta trekt gepassioneerd ICT-talent aan en stelt een dynamisch salesteam samen. Skydoo België tekent meteen een stevige groeicurve op in Vlaanderen en in Wallonië. Wanneer in 2013 de founding company in Frankrijk enkele tegenslagen te verwerken krijgt, staat Skydoo België sterk genoeg om af te splitsen en solo door te gaan.

“Hét geheim van Skydoo België? De sterke band met onze klanten, de family power en de shared goals van het team om Belgische ondernemingen te versterken met onze expertise.”

#2 | Blik op vandaag

Skydoo is voor meer dan 5000 kleine en grote klanten de one-stop-shop voor managed services. Virusscanner implementeren, , back-up services garanderen, professionele printers installeren, software licenties beheren, … Skydoo zorgt voor een continue en stabiele ICT-infrastructuur. Op vraag van de klanten werd in 2015 een nieuwe businessunit opgestart: een full service web agency gespecialiseerd in grafisch design & webdevelopment.

“Als ICT-accelerator voor ondernemers pakken we uw ICT, security en website aan van A tot Z. Klinkt als grote investeringen? Toch niet, want Skydoo werkt met een transparante prijs per maand.”

Onze story - Notre histoire / Présent | | Skydoo
Onze story - Notre histoire / Demain | | Skydoo

#3 | Blik op morgen

Met een gezonde dosis ondernemerschap, een innovatieve blik op de toekomst en een fantastisch team is Skydoo klaar voor de toekomst. Wij willen samen met onze klanten groeien en bloeien, investeren en innoveren in future-proof tools. Wij bouwen aan duurzame relaties zodat onze klanten onze ambassadeurs worden. Om dit waar te maken, investeren wij bewust in het hart van onze organisatie, onze Skydoo’s.

“Een brainstormsessie in de lounge of een spontane drink op ons rooftopterras? Skydoo is een bruisende internationale hub waar vlot drie talen door elkaar worden gesproken.” ”

FOCUS OP UW CORE BUSINESS

De gemiddelde ondernemer spendeert 60% aan non-core business activiteiten. Houdt u ook 10 bordjes tegelijkertijd in de lucht om uw bedrijf op een gezonde en ambitieuze manier te runnen en uit te bouwen? Skydoo neemt met veel plezier én met kennis van zaken de bordjes IT, security, webdevelopment en grafisch design graag van u over, zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten. Dat is de kracht van Skydoo!

Onze story | Skydoo, You're sure of IT

ENKELE CIJFERS

Onze story | Skydoo, You're sure of IT
5000 +
klantencontracten
50 +
terrabytes back-up/maand
0 +
websites online